Attention:

Welcome to the old forum. While it is no longer updated, there is a wealth of information here that you may search and learn from.

To partake in the current forum discussion, please visit https://forums.presonus.com

Notion as a slave in Reaper

A Forum to Discuss NOTION

Notion as a slave in Reaper

Postby conens » Sat Nov 02, 2013 11:18 am

Hello;
I would like to know if it is possible to use Notion as a rewire slave in Reaper. My goal is to use standard Notaion as a sequencer in one or more channels of Reaper.
Thank you;
Ian
conens
 
Posts: 3
Joined: Wed Oct 30, 2013 2:12 am

Re: Notion as a slave in Reaper

Postby Brian2 » Mon Nov 04, 2013 10:59 am

--.42.--
User avatar
Brian2
 
Posts: 34
Joined: Tue Oct 23, 2012 10:21 am

Re: Notion as a slave in Reaper

Postby idiotSavant » Tue Nov 05, 2013 9:45 pm

I have used it. Setup is not the simplest but it works fine.
Michael

Notion 4 Mac
VSL Dimension Strings
VSL Special Edition 1,2, Plus
Miroslav Philharmonik
Apple Logic
User avatar
idiotSavant
 
Posts: 302
Joined: Tue Dec 18, 2012 8:20 pm
Location: San Francisco, CA

Re: Notion as a slave in Reaper

Postby conens » Fri Nov 08, 2013 2:56 am

Thank you both
conens
 
Posts: 3
Joined: Wed Oct 30, 2013 2:12 am

Re: Notion as a slave in Reaper

Postby Admin » Fri Nov 08, 2013 1:16 pm

Yes, and I actually found the setup to be quite simple.

-Admin
User avatar
Admin
Site Admin
 
Posts: 1006
Joined: Mon May 11, 2009 7:12 pm


Return to NOTION

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests