Attention:

Welcome to the old forum. While it is no longer updated, there is a wealth of information here that you may search and learn from.

To partake in the current forum discussion, please visit https://forums.presonus.com

Search found 5 matches

Return to advanced search

Re: NOTION 3 and LASS

Definitely!
by shin
Sun Nov 28, 2010 9:03 am
 
Forum: NOTION
Topic: NOTION 3 and LASS
Replies: 3
Views: 2440

Presets for LASS?

Hi there,

I'm a LASS user and it would be awesome if you could do presets for it. Are there any plans yet? That would be awesome.

Best
Stephan
by shin
Sat Oct 23, 2010 12:04 pm
 
Forum: NOTION
Topic: Presets for LASS?
Replies: 2
Views: 1659

Re: All notes don't sound on playback with VST

Forgot to say...Play is included via Jbridge. But I guess that doesn't make a difference since jBridge is just a wrapper/proxy.
by shin
Sun Mar 28, 2010 6:09 am
 
Forum: NOTION
Topic: All notes don't sound on playback with VST
Replies: 11
Views: 10074

Re: All notes don't sound on playback with VST

Hey there,

I have the same problem with Ivory and also with the Steinway coming with EWSO Platinum. For the latter I setup a track with the help of that palette thingy and used your EWSO presets.

Are there any news yet?

Best,
Stephan
by shin
Sun Mar 28, 2010 6:07 am
 
Forum: NOTION
Topic: All notes don't sound on playback with VST
Replies: 11
Views: 10074

Re: Crescendo/Decrescendo with EWQLSO

Hi there, I'm new to Notion - downloaded the demo yesterday and I have the same problem. I loaded the Full Orchestra Template for EWSO Platinum (Play via jbridge) and the crescendos and diminuedos aren't working :-/ Any ideas? I already tried what Lubo said and the articulations are triggering the r...
by shin
Sun Mar 28, 2010 5:57 am
 
Forum: NOTION
Topic: Crescendo/Decrescendo with EWQLSO
Replies: 4
Views: 4239

Return to advanced search